VARZA ROSIE este „medicamentul” natural imunostimulator care, consumata sub forma de suc, conduce la cresterea imunitatii organismului, dar ale multiple alte beneficii:

  • Vitamine: A, C, K, E, B6
  • Minerale: calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu,  fosfor, zinc, iod
  • Acid folic
  • Resveratrol
  • Tiamina – vitamina B1
  • Riboflavina – vitamina B2 – ajuta la producerea globulelor rosii in sange
  • Antocianini – pigmentii care dau culoarea rosie, verde, galbena frunzelor, fructelor si  legumelor
  • Lupta impotriva cancerelor (colon, prostata, san)
  • Protejeaza si mentine  sanatatea ochilor
  • Pastreaza tineretea organismului
  • Imbunatateste functiile creierului
  • Mentine sanatatea inimii
  • Echilibreaza tensiunea arteriala
  • Pastreaza sanatatea sistemului osos
  • Reduce riscul imbolnavirii de Alzheimer
  • Contribuie la functionarea corecta a glandelor endocrine
  • Trateaza ulcerul
  • Previne diabetul
  • Ajuta la reducerea kilogramelor in plus.

Sucul de varza rosie poate fi consumat:

  • Proaspat, imediat dupa preparare
  • 250 – 300 ml, dimineata, in cure de 21 zile
  • 600 ml, in 2 – 3 reprize pe zi, in cure de 2- 3 saptamani
  • Copii incepand de la varsta de 10 luni, cate o lingurita pe zi, timp de 4 zile, dar este bine sa fie consultat medicul

Pentru un gust mai placut, dulce acrisor, sucul de varza rosie poate fi preparat si in combinatie cu morcovi, portocale sau mere, la care se adauga o bucata de 2- 3 cm de ghimber. Beneficiile pentru organism nu se modifica, dimpotriva.