Accesorii

/Accesorii
 • Această sită grosieră extrem de rezistentă este confectionata din ULTEM fiind special concepută pentru stoarcerea fructelor și legumelor prin presare la rece. Sita grosieră este recomandată pentru stoarcerea furctelor și legumelor de consistență moale și medie (banane, mango, ananas, piersici, pere, avocado, pepene etc). Sucurile obținute vor avea consistența catifelată, asemănătoare cu cea a nectarurilor sau piureurilor.
 • Sita fină ULTEM

  110,00 lei
  Această sită fină extrem de rezistentă este confectionată din ULTEM fiind special concepută pentru stoarcerea fructelor și legumelor prin presare la rece. Sita fină este recomandată pentru stoarcerea furctelor și legumelor de consistență medie și tare precum: citrice, mere, morcovi, rodii, struguri, kale, telină, iarbă de grâu, nuci (migdale, caju etc. înmuiate în apă cel puțin 3-4 ore) etc. Sucurile obținute vor fi de o consistență fină.
 • Ax melcat ULTEM

  140,00 lei
  Axul melcat este fabricat din ULTEM fiind conceput pentru stoarcerea fructelor și legumelor cu o consistență tare și prepararea sucurilor din frunze verzi. ULTEM-ul face parte din familia polyetherimide (PEI) și este un termoplastic amorf, o rășină caracterizată prin greutate redusă și elasticitate mare, rezistență la căldură deosebită (mecanică și chimică) păstrându-și proprietățile la temperaturi între -30 și 170 grade Celsius. Este un material folosit și în industria alimentară, medicală, aviație, aeronautică spațială (componente pentru rachete), electronică și comunicații datorită proprietăților termoplastice și electrice, a raportului durabilitate/greutate, a rezistenței la foc și a toxicității reduse. ULTEM-ul este rezistent la radiațiile gama și UV și nu se decolorează sub acțiunea acestora.
 • Recipient suc

  50,00 lei
  Acest recipient are un design special conceput pentru acest tip de Juicer cu presare la rece. Forma lui se muleaza perfect pe baza storcatorului minimizand astfel riscul producerii unor accidente neplacute. Acest recipient are gradatie pana la 800 ml.
 • Acest recipient are un design special conceput pentru acest tip de storcator cu presare la rece. Forma lui se muleaza perfect pe baza aparatului minimizand astfel riscul producerii unor accidente neplacute.
 • Aceasta perie de curatare este special conceputa pentru a indeparta cu usurinta eventualele reziduri de fructe si legume ce pot ramane pe componentele storcatorului
 • Palnie de alimentare din plastic (BPA FREE). Este partea superioara a ansamblului de stoarcere prin care sunt introduse fructele, legumele si frunzele verzi.
 • Impingator

  30,00 lei
  Impingator din material plastic (BPA FREE).
 • Cadrul prevazut cu lamele de silicon faciliteaza omogenizarea sucurilor mixte si previne blocarea sitei din ultem.
 • Bol de stoarcere

  100,00 lei
  Bolul de stoarcere este realizat din material plastic ce nu contine Biosphenol A (BPA FREE), rezistent si durabil. Bolul de stoarcere este dotat cu un capac cu garnitura de silicon ce permite cumularea si amestecarea sucurilor din fructe si legume mixte. Acest vas de stoarcere este compatibil cu storcatorul Balance Life Ulysses
 • Atunci cand garniturile de silicon cu care este prevazut slow juicerul, se uzeaza, se pot inlocui cu garnituri noi, precum cele din setul de garnituri Balance Life. Acest set contine toate garniturile de silicon de care are nevoie storcatorul Blance Life Ulysses.