Despre

/Despre
Despre2018-09-11T20:40:53+03:00

Scopul nostru este sa aducem eficienta, sa ajutam oamenii sa castige timp si sanatate, oferind tehnologia de presare la rece pentru a-si prepara hrana sanatoasa si sucurile naturale avantajos si rapid. Oferim o tehnologie inovatoare si de incredere la un pret accesibil. Credem in produsele noastre, de aceea, oferim o garantie extinsa de 8 ani pentru juicer-ele Balance Life.

 

Sucuri naturale din fructe

 

 

Juicingul este mai mult decat o noua moda! Practic este cel mai sanatos fast food. Sucurile obtinute prin presare la rece se prepara foarte repede si, spre deosebire de orice alt minut, sunt pline de vitamine si nutrienti care, prin procesarea termica a fructelor si legumelor, s-ar pierde in buna masura.

Sucuri naturale - legume

 

 

 

Storcatoarele prin presare la rece pe care compania noastra le ofera sunt extrem de eficiente in ceea ce priveste cantitatea de suc obtinut, ele putand extrage pana la 80% din masa bruta. Asta inseamna ca putem obtine cu ajutorul storcatoarelor Balance Life aproximativ 500 ml de suc din circa 700 – 800g de legume sau fructe crude, frunze si ierburi. In plus, gratie sistemului de extractie prin presare la rece SSS (Slow squeeze system), te poti bucura acum de o cantitate maxima de nutrienti si vitamine (pana la 95%), dar si de o mare varietate de senzatii gustative rafinate.

Storcator fructe legume prin presare la rece / Slow Juicer - Balance Life